14.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSvetlana Horkina, actrita si sex-simbol

Svetlana Horkina, actrita si sex-simbol

• Fosta gimnasta rusa va juca intr-o piesa de teatru care va fi montata la Moscova • Ea a pozat zilele trecute pentru editia din Rusia a revistei Playboy

Gimnasta rusa Svetlana Horkina va juca intr-o piesa de teatru care va fi montata la Moscova, sportiva urmind sa interpreteze rolul Brendei Venus, ultima iubita a scriitorului american Henry Miller. „Imi place sa incerc lucruri noi. Imi place sa interpretez diverse roluri. Chiar si in sport, eu interpretez un rol pentru spectatori“, a spus Horkina, care are 23 de ani. Gimnasta rusa a adaugat ca, de multe ori, la concursuri, aplauzele spectatorilor sint la fel de importante ca aprecierile juriului.

Svetlana Horkina este considerata un sex-simbol al sportului in Rusia. Gimnasta a pozat pentru editia din Rusia a revistei Playboy. „Visul meu a fost sa fiu actrita de cinema. Un spectacol de teatru este interesant, dar recunosc ca imi este putin frica. In cinema poti face corecturi si poti filma o scena de mai multe ori“, a spus Horkina, adaugind ca ideea regizorului Serghei Vinogradov, de a-i oferi un rol, implica anumite riscuri.

Piesa de teatru, in care Svetlana Horkina va detine unul dintre rolurile principale, are ca tema relatia dintre Henry Miller si Brenda Venus, pe care scriitorul a intilnit-o la virsta de 85 de ani. Scrisorile trimise de Miller Brendei Venus au fost publicate sub forma unei opere literare. Svetlana Horkina detine doua titluri europene la individual compus, cistigate in 1998 si 2000, si doua titluri mondiale, obtinute in 1997 si 2001.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS