18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportU Pro Volei continua sirul victoriilor

U Pro Volei continua sirul victoriilor

In cadrul etapei a 3-a a Diviziei A la volei masculin, U Pro Volei Craiova a intilnit simbata, in Sala Sporturilor, formatia Universitatea Baia Mare. Voleibalistii craioveni au invins categoric cu scorul de 3-0 (12, 20, 17).

Desi se asteptau sa fie o partida disputata, U Baia Mare fiind o echipa destul de valoroasa, oltenii au cistigat lejer deoarece antrenorul formatiei oaspete a deplasat la Craiova un lot tinar, lasind acasa jucatorii titulari, de valoare. Acest lucru a fost justificat de catre conducerea U Baia Mare prin faptul ca au considerat ca nu au nici o sansa de a cistiga si au preferat sa rodeze intr-un meci oficial si cea de-a doua echipa. Atitudinea oaspetilor demonstreaza ca echipele de volei din tara au inteles ca nu mai pot veni la Craiova pentru a cistiga vreun meci.

Antrenorul U Pro Volei, Petrica Stancu, a spus: „Am intilnit un adversar surprinzator de slab. Noi am fi preferat sa disputam o partida mai buna pentru a ne mobiliza mai bine. Dupa primul set, jucatorii nostri s-au relaxat, permitindu-le oapetilor sa cistige mai multe puncte decit ar fi putut in conditii normale. Pot spune ca am intilnit cel mai slab adversar de pina acum. Am fost placut impresionat de numarul mare de spectatori care au venit la acest meci si sper sa fie si in viitor alaturi de echipa“.

U Pro Volei a aliniat urmatoarea formatie: Stancu, Harabagiu, Chitigoi, Olteanu, Parpala, Radulescu. Libero: Ilie. A mai jucat Lica. Arbitrajul asigurat de catre Stoica si Serban din Bucuresti a fost fara probleme.

Volebalistii craioveni au inceput de ieri pregatirile pentru returul din semifinalele Cupei Romaniei, pe care il vor disputa la Tulcea, in compania echipei Deltacons. Dupa ce astazi vor efectua doua antrenamente, oltenii vor pleca miine-dimineata la Tulcea. Meciul cu Deltacons va avea loc miercuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS