19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportICM 2 a cistigat finala

ICM 2 a cistigat finala

In cadrul FRF s-a infiintat de curind un nou departament, care se ocupa cu dezvoltarea si organizarea fotbalului de sala. Acest departament este condus de fostul arbitru international Dan Petrescu. O data cu noul an s-a trecut si la organitarea unor turnee de fotbal in sala. Prin directiva primita de la FRF, presedintele AJF Dolj, Nicu Neagoe, a fost desemnat sa se ocupe de organizarea unui asemenea turneu si in Craiova. S-a hotarit ca, pentru dezvoltarea acestui sport, sa se inceapa la nivel national cu participarea elevilor de liceu. Nicu Neagoe impreuna cu inspectorul scolar Cojocaru au convocat in vederea inscrierii echipelor toti profesorii de sport din liceele craiovene. La acest turneu, care a avut loc saptamina trecuta, au participat 16 echipe de licee. Acestea au fost: Electroputere, „Anghel Saligni“, CFR, Energetic, „Constantin Brancusi“, ICM 3, Colegiul National „Carol I“, „Traian Demetrescu“, „Stefan Odobleja“, „Traian Vuia“, „Gheorghe Chitu“, Scoala speciala, Autotransport, Constructii Civile, ICM 2 si ICM 1. Clasamentul final in urma acestui turneu a fost: 1. ICM 2; 2. CFR; 3. „Gheorghe Chitu“.

Meciurile disputate au avut un nivel bun, echipa cistigatoare prezentind cel mai valoros lot, majoritatea jucatorilor avind experienta de joc si pentru ca printre ei se regasesc si componenti ai lotului de tineret al Universitatii Craiova si Extensiv, Plesan, Velcovici, Banica fiind nume deja cunoscute iubitorilor de fotbal. In finala, jucatorii de la ICM 2 au invins echipa Liceului CFR cu 6-2, finala mica disputindu-se intre „Gh. Chitu“ si „Carol I“ (9-3). Lotul complet de la ICM 2 a fost: N. Banica, C. Opris si D. Naidin – portari, jucatori de cimp: C. Frunza, S. Stanciuca, M. Tantagoi, C. Balan, M. Plesan, M. Munteanu, A. Mateita, G. Velcovici, I. Gheorghe, I. Radu, C. Ailenei si V. Stancu. Antrenor: prof. C. Naidin. Cistigatoarea va participa la turneul de zona care va avea loc la Pitesti in vacanta scolara de primavara.

Deoarece MEC nu mai asigura fonduri pentru alte competitii in afara de cele judetene, AJF Dolj va sustine financiar participarea echipei craiovene la acest turneu de zona. Se preconizeaza si organizarea unui campionat de fotbal feminin. In aceste sens se urmareste crearea unei echipe judetene de fotbal feminin, cu ajutorul Comisiei de fotbal feminin a AJF Dolj, condusa de Victorina Simion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS