20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMatthaus este bun de gura, dar rau de plata

Matthaus este bun de gura, dar rau de plata

Fostul fotbalist german Lothar Matthaus nu si-a onorat inca promisiunea, pe care a facut-o cu ocazia meciului sau de retragere din activitatea competitionala, de a oferi in scopuri caritabile 200.000 de lire sterline. Matthaus a fost acuzat, inca din vara acestui an, ca suma promisa la meciul de retragere, care a avut loc in luna mai 2000, nu a fost inca virata asociatiilor umanitare care urma sa beneficieze de acesti bani.

Actualul antrenor al echipei Rapid Viena a spus ca aceasta „neglijenta“ este cauzata de lipsa de comunicare dintre fundatiile respective si responsabilii echipei americane New York / New Jersey Metrostars, formatie la care Matthaus a evoluat timp de aproximativ un an.

Potrivit cotidianului german Die Welt, Matthaus refuza sa plateasca aceasta suma, spre indignarea mijlocasului german al echipei Bayern München, Stefan Effenberg, a carui organizatie umanitara, „Help Me“, se afla printre beneficiarii acestei sume. Effenberg si Matthaus au facut recent obiectul unei controverse, dupa ce tehnicianul echipei Rapid Viena

i-a sfatuit de responsabilii gruparii Bayern München sa-l transfere pe Effenberg pina la sfirsitul acestui sezon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS