7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJuniorii lui Raducan lupta pe doua fronturi

Juniorii lui Raducan lupta pe doua fronturi

In campionatul municipal de juniori C1, organizat de AJF Dolj, lider de toamna este echipa Scolii de Fotbal „Gica Popescu“ – juniori nascuti in 1988. In editia actuala, au luat startul opt formatii din Banie: Universitatea (doua echipe), FEFS (doua formatii), CSS, CFR, Extensiv si „GP“. Linia de clasament a juniorilor de la „GP“ este una edificatoare in ceea ce priveste superioritatea acestora in turul de toamna: 7 7 0 0 33-3 21. Pe locul doi, la sapte puncte diferenta, se afla FC Universitatea II (antrenor, Gigi Mitachescu).

Formatia de baza a antrenorului Paul Raducan („GP“) este urmatoarea: Oghinciuc – Jianu, Murdarea, Lisei, Grecu – Argintaru, Afronie, Chirita, Ristache – Barbu, Gagiu. Au mai fost folositi: Maracine, Gheorghe, Poiana, Ghita, Adr. Ionita, A. Ionita, Patrascu, Caldararu, Grigore, Uta, Sirba, Boara.

Antrenorul Paul Raducan a spus: „Sintem campioni de toamna, n-am inregistrat nici o infringere, dar in acest campionat local C1 nu exista un interes real. Si asta pentru ca nu exista finalitate la incheierea competitiei. Raminem in scriptele AJF cu titlul de campioana pe oras, nu ne mai confruntam cu alte campioane din tara. Asa prevede regulamentul, dar eu zic ca-i aiurea, adica FRF greseste organizind astfel acest campionat C1.“

Pentru a juca intr-o competitie cu o finalitate, deci unde exista interes din partea tuturor participantilor, echipa celor nascuti in 1988 de la „GP“ s-a inscris in campionatul juniorilor C sub denumirea Autobuzul Leamna, dar aici sint inscrisi juniori nascuti in 1987.

Elevii lui Paul Raducan sint clasati la sfirsitul turului in acest campionat C pe locul patru. Pe locul unu se afla echipa „GP“ – ’87, pregatita de antrenorul Alin Dobrotescu. Paul Raducan a completat: „Este un loc onorant deoarece echipa mea se confrunta cu formatii mai «batrine» – si ca virsta, dar si experienta – cu un an. Insa, «GP» – ’88 nu are decit de cistigat din aceasta intrecere, am o echipa de perspectiva. Am incredere in ei, in viitorul lor. Conditii de pregatire avem, depinde de munca si seriozitatea lor. Am obtinut o victorie chiar in fieful Extensivului“.

In lotul UEFA ’88 sint selectionati Murdarea si Chirita, iar pentru o alta selectie a lotului au fost convocati: Oghinciuc, Jianu, Grecu, Argintaru, Afronie, Barbu, Gagiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS