20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe cauta al 12-lea jucator

Se cauta al 12-lea jucator

Suporterii vor avea parte de un concurs inedit

Divizionara B din Parcul Romanescu pregateste cu responsabilitate dificila partida de simbata, cind in Banie va poposi FC Baia Mare, nimeni alta decit lidera seriei. Va fi un meci infernal, intre cele mai bune echipe ale campionatului, care va decide practic campioana de toamna. Extensiv a dat dovada de pragmatism in meciurile dificile – cel mai recent exemplu fiind meciul din Cupa cu FC National – reusind sa se impuna la limita, dar absolut meritat. Peste doua zile, trupa lui Sorin Cirtu va avea un examen greu cu baimarenii, mai ales ca tehnicienii olteni nu pot folosi primul „unsprezece“ din cauza suspendarilor, Mieila, Panc si Vancea urmind sa priveasca meciul din tribune.

In tentativa lor de a reveni in primul esalon, jucatorilor Extensivului parca le lipseste ceva: spectatorii. De obicei, pe arena din Parc vin cam 1.500 -2000 de oameni, insa doar 50 dintre acestia isi incurajeaza in permanenta favoritii. Alte echipe din Divizia B, chiar dintre cele cu care se bate Extensivul la promovare, beneficiaza de o sustinere consistenta a publicului. Asa ca, simbata dimineata, mergeti in numar cit mai mare la stadionul din Romanesti si fiti dumneavoastra, spectatorii, cel de-al 12-lea jucator al echipei lui Cirtu. Fiti convinsi ca Neagoe, Cotora si ceilalti au nevoie de incurajarile frenetice venite din tribune si, la rindul lor, vor incerca sa va ofere un spectacol placut si o victorie care va conta mult in lupta pentru promovare. Mai mult, clubul va organiza un concurs pentru suporteri numit „Bara milion“. In pauza meciului, patru fete superbe vor alege patru baieti care vor executa, pe gazon, lovituri cu mingea in bara portii. Cel care va lovi de cele mai multe ori bara din cinci incercari va cistiga un milion de lei.

Staff-ul tehnic craiovean a hotarit ca burlacii din lot sa intre de aseara in cantonament, acelasi lucru urmind sa-l faca toti ceilalti jucatori in aceasta dupa-amiaza. Extensiv va juca miercurea viitoare, de la ora 14.00, la Sibiu impotriva Gloriei Bistrita intr-un meci contind pentru optimile Cupei. In aceeasi zi, un alt meci din Cupa este programat pe stadionul din Parcul Romanescu: Steaua Bucuresti – CSM Resita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS