12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCimentul Fieni nu poate sa joace cu Dinamo

Cimentul Fieni nu poate sa joace cu Dinamo

Un aprig suporter al alb-albastrilor a mai avut puterea sa glumeasca dupa umilinta de miercuri decretind ca, de fapt, Cimentul Fieni a eliminat Rocarul din Cupa Romaniei si ca la meciul de simbata cu Dinamo asteapta sa joace si Universitatea Craiova.

Cam toata presa de ieri a deschis cu dezastrul oltenilor care s-au facut de ris in fata uneia dintre cele mai slab cotate competitoare din Divizia B. Daca la un moment dat crezuseram ca Florin Marin va reusi sa mai atenueze din neimplinirile inregistrate de Universitatea in ultima vreme, miercuri ne-am convins ca boala echipei craiovene este grava. Nimeni nu poate spune cu certitudine cind se va insanatosi Universitatea si tocmai de aceea nu-l intelegem pe Gigi Netoiu de ce declara cu exaltare ca alb-albastrii vor reveni in prim planul campionatului. Fara suparare, dar cind te bate Cimentul Fieni te gindesti mai degraba cum sa eviti retrogradarea. Dupa ce s-a umplut din nou de rusine, Florin Marin a inceput iar sa spuna baliverne, considerind ca presa, mai ales cea locala, scrie articole comandate. Ii marturisim ca are mare dreptate, doar ca respectivele materiale sint „comandate“ pur si simplu de bunul-simt. Pai, cum sa scrie ziaristii si cum sa judece oamenii niste conducatori care fac experimente timpite cu echipa si decid sa inceapa pregatirea de vara cu Ungureanu si Ticleanu, apoi debuteaza in campionat cu Bondrea si dupa sapte etape se gindesc ca lui Florin Marin nu i-ar sta rau ca manager general?

Intr-un fel, poate ca esecul rusinos de la Fieni va obliga Universitatea si mai ales pe Gigi Netoiu sa abordeze de pe alte pozitii intilnirea de miine cu Dinamo. Chiar daca masurile de securitate care se iau pentru aceasta partida sint exceptionale de parca s-ar juca o finala de Liga Campionilor, aproape sigur ca nimeni si nimic nu ii va mai stapini pe suporterii alb-albastrilor daca Universitatea va face vreo boacana cu Dinamo. Mai mult, este imposibil ca formatia Cimentul Fieni sa joace in locul nostru cu bucurestenii…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS