19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRecunostinta vesnica lui Hagi

Recunostinta vesnica lui Hagi

Jucatorul formatiei Galatasaray Istanbul, Hakan Unsal, a spus ca a invatat sa suteze de la Gheorghe Hagi. Hakan Unsal a precizat ca activitatea lui de fotbalist se imparte in doua etape: cea de dinainte de venirea lui Hagi la Galatasaray si cea de dupa transferul romanului la echipa turca.

„Inainte ca Hagi sa vina la Galatasaray, suturile mele erau destul de puternice, dar fara o directie exacta. Urmind exemplul lui, am invatat sa lovesc balonul cu mai multa precizie. Acum suturile mele au mai multa forta, centrarile mele sint mai precise. Ii voi fi intotdeauna recunoscator lui Hagi pentru aceasta“, a spus Hakan. Jucatorul turc a mentionat ca retragerea lui Hagi din activitatea de fotbalist constituie o pierdere nu numai pentru Galatasaray, ci pentru intreaga lume. „Nu exista nici un jucator in lume care sa poata suplini lipsa lui de pe teren“, a mentionat Hakan.

Potrivit cotidianului Fotomac, gruparea Galatasaray l-a achizitionat pentru o perioada de trei ani pe jucatorul turc Erkan Namli de la Trabzonspor. Fotbalistul turc a efectuat marti seara primul antrenament alaturi de formatia din Istanbul. „Am venit la o echipa de nivel international si voi munci foarte mult pentru a fi titularizat“, a spus Erkan.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS