17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCu gindul la Italia

Cu gindul la Italia

Echipa noastra nationala isi va incheia in aceasta seara aventura in grupa a 8-a a preliminariilor Campionatului Mondial din 2002. Partida cu Georgia o abordam de pe pozitia secunda si cu ceva mai mult noroc elevii lui Gica Hagi ar putea termina chiar lideri. Conditia ar fi ca Italia sa piarda meciul pe propriul teren in fata Ungariei, iar noi sa batem, evident, echipa nationala a Georgiei. Oricum, indiferent de rezultate, nu mai putem pierde locul secund, pozitie care ne asigura accesul in barajul de calificare pentru turneul final al Campionatului Mondial.

Pentru acest ultim joc din grupa, Gica Hagi se confrunta cu destule probleme de lot. Din diferite motive (accidentari, suspendari), selectionerul Romaniei nu conteaza pe serviciile unor titulari incontestabili: Contra, Chivu, Radoi, Sabau si V. Moldovan. Prin urmare, in aceasta seara vom urmari citeva solutii surpriza oferite de Gica Hagi, Iencsi, Miu, Tararache sau Pancu putind evolua in unsprezecele de start.

La rindul lor, georgienii au spus ca sint hotariti sa-si joace corect sansele, chiar daca accesul spre locul secund le este imposibil. Oaspetii nostri de astazi au reprezentat oricum surpriza placuta a grupei, ei reusind practic sa ne scape de unguri, care, la un moment dat, sperau si ei sa prinda locul de baraj.

Revenind la echipa noastra, Gica Hagi a marturisit ca mai are unele neclaritati in privinta formulei de start. Vorbind despre Pancu, jucatorul rapidist care a „explodat“ in campionatul intern, Hagi a precizat ca giulesteanul s-a adaptat imediat cerintelor de la lot si ca nu mai are probleme la glezna care i-a fost afectata in timpul meciului cu PSG de la Paris.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS