5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMoral bun in Valea Rosie

Moral bun in Valea Rosie

Victoria cu 2-0 obtinuta de UFC Electro in meciul de simbata, din deplasare, cu Municipal Rosiori, a fost un adevarat balon de oxigen pentru echipa din Valea Rosie, care a reusit astfel sa revina la zero in clasamentul „adevarului“. Cu moralul refacut, fotbalistii craioveni si-au reluat luni dupa-amiaza programul saptaminal de pregatire, care a continuat ieri cu inca doua antrenamente. Elevii lui Florin Cioroianu vor juca astazi, de la ora 17.00, un meci amical cu Universitatea Craiova, iar miine si vineri vor efectua cite o singura sedinta de pregatire.

Pentru a pregati in liniste partida cu National Giurgiu, care se va disputa simbata, fotbalistii de la UFC Electro vor fi consemnati vineri in cantonament la baza sportiva „Constructorul“ din Lunca Jiului. Nu va juca in acest meci Florian Serban, care este accidentat si isi va relua pregatirile peste o luna, iar Nicola (contuzie la genunchi) si Vilsan (intindere) sint incerti. Din fericire, in lotul formatiei din Valea Rosie nu mai este nici un jucator indisponibil, G. Oprea si V. Oprea refacindu-se complet dupa accidentarile suferite saptamina trecuta.

Surse din cadrul gruparii UFC Electro au spus ca diriguitorii divizionarei C craiovene incearca in aceasta saptamina sa plateasca salariile jucatorilor, care mai au de incasat si prima pentru victoria obtinuta la Rosiori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS