20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Plinge si Dinamo?

Gigi Netoiu si Florin Marin jubileaza dupa meciul de la Timisoara de parca ar fi facut egal cu Inter Milano, nu cu ultima clasata din sarmanul campionat al Romaniei. Pariem ca, daca ar fi fost in joc un alt antrenor, Netoiu s-ar fi suparat foc, pentru ca, haideti sa fim corecti, nu am facut nici o scofala scotind egal la UMT, o echipa pe care o cam bate cine vrea.

Judecind totusi la rece, nici nu avea rost ca Gigi Netoiu sa-l acuze in vreun fel pe Florin Marin, singura contributie a acestuia la meciul de la Timisoara fiind… statul pe banca. Practic, partida o pregatise Bondrea pina la un punct, dupa care, aproape pina la primul fluier al arbitrului, jucatorii au stat in compania vicepresedintelui Sendrea pentru ca „secundul“ Cristi Mustaca plecase val-virtej de la Herculane aflind ca vine Florin Marin. Iata o miscare de trupe spectaculoasa, dar in acelasi timp anormala pentru o echipa profesionista, care se respecta.

Dintr-un alt punct de vedere, rezultatul de la Timisoara are si o parte buna. Aproape toata presa scrisese inainte de acest meci ca Universitatea va cistiga fara probleme pe Bega pentru a-i oferi punctele lui Dinamo in etapa viitoare. Mai mult, numerosi gazetari au considerat ca tocmai acest scenariu a fost motivul principal pentru care Bondrea a plecat surprinzator de la echipa. Acum insa, iesind cam sifonat dupa partida cu UMT, Gigi Netoiu are o mare problema. Daca ii trecuse cumva prin cap sa mizeze pe Dinamo la meciul pe care „ciinii“ il vor disputa in Banie, pierzind doua puncte la Timisoara, patronul Universitatii ar intra intr-o mare incurcatura in eventualitatea ca oltenii vor pierde usor in fata bucurestenilor. Sintem curiosi totusi daca dinamovistii, hotariti sa-i prinda cit mai repede pe rapidisti, actualii lideri, s-ar multumi si cu un egal in Banie…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS