20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii olteni se tem de UMT

Suporterii olteni se tem de UMT

Universitatea disputa astazi, de la ora 17.00, un amical cu Electro, in Valea Rosie

Desi s-a vehiculat varianta unui minicantonament de citeva zile la Baile Herculane, oltenii au ramas in Craiova, pregatirile pentru meciul de simbata, cu „lanterna rosie“, UM Timisoara, demarind imediat dupa egalul cu liderul campionatului. Bondrea a condus luni o sedinta de pregatire, iar ieri doua, pentru astazi fiind programat doar un antrenament. Astazi, de la ora 17.00 (ora meciului de simbata), Bondrea a programat „returul“ amicalului de saptamina trecuta: Electro – Universitatea (pe stadionul din Valea Rosie). In urma cu o saptamina, alb-albastrii i-au invins pe cei de la Electro cu scorul de 5-1, intr-un meci disputat pe „Ion Oblemenco“. Miine, dupa sedinta de pregatire si masa, delegatia olteana se va indrepta spre Timisoara. Craiovenii vor innopta in statiunea Baile Herculane, iar vineri isi vor continua drumul spre orasul de pe Bega.

„Urmeaza doua meciuri importante pentru Universitatea, cu UMT si apoi derbiul traditional cu Dinamo…“, l-am abordat pe antrenorul Marian Bondrea. N-am reusit sa-i adresez si intrebarea, tehnicianul oltean intrerupindu-ma: „Toate partidele sint importante, nu numai acestea doua, pe toate le pregatim cu aceeasi responsabilitate. Normal, acum ne gindim si ne pregatim pentru cel din etapa care urmeaza, cel cu UMT. Si tot asa, din aproape in aproape…“ Altfel, simbata, dupa meci, citiva suporteri l-au abordat pe antrenorul Bondrea, nemultumiti de evolutia echipei, de unele rezultate. La un moment dat, Hizo l-a luat de brat pe Bondrea si cei doi s-au indepartat de grupul suporterilor. Unul dintre acestia, spunea celorlalti: „Ne-am mai facut de ris in celalalt campionat cind la Gaz Metan, „lanterna rosie“, retrogradata in Divizia B inca din turul campionatului – cum pare a fi in prezent UMT – ne-a invins! Daca si acum patim la fel la Timisoara, nu s-ar numi surpriza, ci bataie de joc! Sintem convinsi ca nu se va intimpla asa ceva, tot asa cum sintem convinsi ca in meciul cu Dinamo, Universitatea va juca, nu se va preda“.

Altfel, timisorenii au de luni seara un nou antrenor principal in persoana venerabilului Gigi Staicu. Secundul Cristian Contescu, care a condus echipa la partida de la Bacau (FCM Bacau – UMT 1-0), a declarat dupa acest meci pierdut dintr-un penalti controversat: „Remarc schimbarea de atitudine a jucatorilor timisoreni“. Pentru partida cu Universitatea, fundasul M. Kovacs (eliminat in partida de la Bacau) este suspendat, dar se pare ca va reintra fundasul Florin Batrinu, acuzat de fostul antrenor ca ar fi „accidentat de fatada“. Reamintim ca Batrinu a evoluat o perioada la Universitatea, insa a fost exclus din lot. Ulterior, el a plecat la gruparea germana Dynamo Berlin, unde a fost coechipier cu Silvian Cristescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS