17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDascălii olteni schimbă posturile între ei

Dascălii olteni schimbă posturile între ei

Unii dascăli, care n-au reuşit să obţină postul dorit la şedinţele publice în care s-au făcut repartizări, au lipit la avizierul de la Inspectoratul Şcolar al Judeţului (ISJ) Olt, lângă lista posturilor disponibile, anunţuri prin care solicită schimb de catedră. Ei speră că vor reuşi să găsească un post în localitatea de domiciliu sau cât mai aproape. „Schimb post de educatoare în Craiova cu orice post în Balş sau apropiere“, spunea unul dintre anunţuri. Alt dascăl dorea neapărat un post în apropierea Slatinei: „Schimb post de educatoare la Verguleasa (Valea Fetii) cu orice post de educatoare mai aproape de Slatina, până în 30 de kilometri“.
Un reprezentant al ISJ Olt spune că schimbul de catedre nu este îngrădit de metodologia în vigoare, doritorii trebuie doar să facă o cerere din care să reiasă că ambele părţi sunt de acord cu schimbul de locuri.
Potrivit datelor furnizate de site-ul Departamentului de resurse umane din ISJ, aproximativ 75 de posturi au rămas neocupate în judeţul Olt, cele mai multe fiind disponibile în zona Caracal şi Corabia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII