11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateLocuitorii din Caracal pot beneficia de servicii medicale de acasă prin platforma Beesers

Locuitorii din Caracal pot beneficia de servicii medicale de acasă prin platforma Beesers

Platforma Beesers, prima aplicație care oferă pacienților soluții și servicii integrate adaptate nevoilor, utilizatorii pot beneficia de consultații și tratamente specializate la domiciliu. Astfel, administrarea medicamentelor pe cale orală, perfuziile, injecțiile, efectuarea analizelor de sânge, îngrijirea plăgilor, îndepărtarea firelor postoperator sau îngrijirea gastrostomă reprezintă doar o parte a serviciilor medicale pe care Beesers le oferă locuitorilor din Caracal.

Rezervarea acestora se poate realiza atât de către pacientul care va beneficia de asistență medicală specializată, cât și de un apropiat al acestuia. Programările consultațiilor sau ale tratamentelor se pot efectua și de către persoanele care nu locuiesc în același oraș cu pacienții aflați în România, de exemplu pentru părinții sau bunicii cărora dorim să le asigurăm suport medical specializat.

Utilizatorii pot achiziționa de pe site și pachete de servicii (pachet de recuperare a mobilității, de recuperare post traumatică, postoperatorie, post AVC, de recuperare post Covid sau pachet pregătire intervenții medicale) cu analize de sânge incluse.
Toți colaboratorii înscriși în platformă sunt acreditați de către Ministerul Sănătății și au experiență semnificativă în mediul de stat sau privat.
Aplicația Beesers poate fi descărcată din Google Play sau App Store, iar pentru a o accesa, utilizatorii trebuie doar să își creeze un cont sau să se conecteze cu adresa de Google/Facebook/AppleId. Mai departe, pot alege din listă serviciul de care au nevoie și furnizorul dorit, având posibilitatea de a stabili ora și data prestării serviciului în cazul în care se dorește achiziția după consultarea costului. Ulterior, fiecare pacient va primi notificări pe telefon despre statusul rezervării.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS