17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateÎncă un cadru medical din Craiova depistat cu coronavirus

Încă un cadru medical din Craiova depistat cu coronavirus

Update 14:45: În urma anchetei epidemiologice, s-a stabilit că există doi contacți ai asistentei medicale la SJU. Problematică este situația contacților de familie, fiul și nora asistentei fiind, de asemenea, cadre medicale la alte unități spitalicești, respectiv Spitalul de Infecțioase și Spitalul de Neuropsihiatrie, conform unor surse GdS.

O asistentă medicală de la Psihiatrie, Spitalul Județean de Urgență din Craiova, a fost depistată cu noul coronavirus. Femeia este asimptomatică, la fel ca asistenta de la Pediatrie confirmată zilele trecute, și a fost testată pozitiv pentru virusul Sars-Cov2 tot în cadrul campaniei de testare preventivă a personalului medical din unitatea medicală cu fonduri proprii.

Asistenta de la Psihiatrie a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova. Ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare. Teodor Sas, managerul SJU Craiova, spune, însă, că asistenta nu a intrat în contact cu pacienții: „Nu este de la cabinetul din ambulatoriu, asistenta nu intra în contact cu pacienți, se ocupa de documente, fișe”, a transmis acesta.

Revenim cu detalii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS