17 C
Craiova
vineri, 10 iulie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Ministerul Sănătăţii a transmis cererea de finanţare pentru Spitalul Regional de Urgenţă Craiova

Ministerul Sănătăţii a transmis cererea de finanţare pentru Spitalul Regional de Urgenţă Craiova

Ministerul Sănătăţii a transmis Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Regional cererea de finanţare pentru Spitalul Regional de Urgenţă Craiova, informează MS, într-un comunicat transmis vineri Agerpres.

„Spitalele regionale reprezintă un proiect de ţară pe care l-am preluat, îl continuăm, vrem să îl urgentăm şi să ne asigurăm că se va finaliza. Susţinem respectarea calendarului depunerii cererilor de finanţare, pentru a semna cât mai curând posibil contractele de finanţare cu AMPOR şi asigurarea sprijinului Comisiei Europene pentru realizarea acestor proiecte majore”, a declarat ministrul Victor Costache.

În ce stadiu sunt proiectele spitalelor regionale

Potrivit MS, Spitalul Regional de Urgenţă Iaşi este proiectul cel mai avansat, pentru care s-a finalizat etapa de evaluare şi s-a trecut în faza de contractare, iar, în paralel, MS a demarat procedura de achiziţie publică pentru servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic, cei interesaţi putând depune ofertele până pe 31 ianuarie 2020.

Mai mult, săptămâna viitoare, MS va demara demersurile pentru iniţierea procedurii de atribuire pentru contractul de proiectare a Spitalului Regional Craiova, respectând aceiaşi paşi ca şi pentru unitatea din Iaşi, precizează reprezentanţii ministerului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

ȘTIRI GdS

Bogații de la Piețe și Târguri

Bogații de la Piețe și Târguri. Directorii de la Pieţe au averi însemnate. Administratorul societăţii, Alin Mărăcine (stânga) pare, totuşi, mic copil pe lângă directorul tehnic Claudiu Neagoe (centru) şi directorul de dezvoltare Marian Viorel Marin (dreapta).

Număr record de internări la Infecţioase Craiova. S-a depăşit...

Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş“ din Craiova are, în prezent, cei mai mulţi pacienţi internaţi de la începutul pandemiei. Infecţioasele au...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai...

Părinte, umilit la ISJ Dolj: S-a terminat programul, mai staţi?

Primăria Târgu Jiu a primit un teren lângă Parcul...

Primăria Târgu Jiu a primit, prin donație, un teren lângă Parcul Coloanei Fără Sfârșit. Terenul a fost donat...

Scapă Complexul Energetic Oltenia de faliment?

Complexul Energetic Oltenia (CEO) mai are câteva săptămâni la dispoziție pentru finalizarea Planului de restructurare și decarbonare. Documentul...

Horoscopul de weekend

BerbecIeși din zona ta de confort și nu te mai gândi că nu ești pregătit să faci schimbări, să ții piept unor...