10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Drept la replică

În articolul „Alegeri locale Craiova 2020: A învăţat ceva PNL din propriile greşeli?“ se face afirmația că mi se reproșează că aș fi fost primar pe vremea comuniștilor. Nu se specifică în articol cine îmi reproșează acest lucru, dar bănuiesc că autorul textului a făcut o minimă verificare înainte de a lansa astfel de afirmații.

Cum documentarea pare să fi fost destul de dificilă, iată că au scăpat și informații eronate. Mai exact, eu am fost primar în două rânduri – 1990 – comuna Poiana Mare și 1991 –1992 – comuna Ghercești. Niciuna dintre aceste perioade nu corespunde „perioadei comuniste“ care, după cum probabil știți, s-a încheiat în 1989.

Fiind convins că este vorba despre o eroare de documentare, provocată de volumul mare de informație care a trebuit prelucrată pentru acest articol și nu de rea-credință sau de încercarea de a asocia numele meu cu funcții administrative deținute în perioada comunistă pentru a influența percepția electoratului asupra candidaturii mele, vă rog să faceți această rectificare.

Probabil pentru dumneavostră este un amănunt, dar eu țin la corectitudinea informațiilor despre mine pe care publicația dumneavoastră le oferă cititorilor.

Cu stimă,

Nicolae Giugea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS