7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiSa promiti nu costa nimic

Sa promiti nu costa nimic

Dumitru Dragomir, cel supranumit „Oracolul din Balcesti“ si autointitulat „Tatal smecherilor“, obisnuieste sa spuna ca „a promite si a iubi nu costa nimic“. Are rost sa-l contrazicem pe Dragomir? Poate la faza cu iubirea, fiindca pe unii treaba respectiva poate sa-i coste. inclusiv la buzunar.


Pentru prima parte a filozofelii, Mitica e imbatabil. O confirma chiar si Adrian Mititelu, in fapt unul dintre dusmanii de ultima ora ai lui Dragomir. Prea era iubit Mititelu la Bucuresti, ca sa nu sara, ma rog, sa latre, la beregata lui Corleone… Desi adversar, mai mult pe hârtie, al sefului Ligii, patronul Craiovei se afla, iata, pe aceeasi lungime de unda.


Asa e. La Craiova sa promiti nu costa nimic. La câte promisiuni a facut Adrian Patronul Minune, daca macar zece la suta s-ar fi indeplinit, Universitatea s-ar fi aflat azi in lupta pentru titlu, nicidecum cu frigurile retrogradarii sub barbie. Mai are rost sa enumeram? Cinci titulari certi in echipa nationala, vise de Champions League, 3-0 cu Dinamo, razboiul contra Bucurestiului… Oho, câte si mai câte. S-a infaptuit ceva din toate aceste basme de adormit copiii din peluza? Evident ca nu.


Mai alaltaieri, boss-ul a dat iarasi drumul la robinet. Teren ultimul racnet, stadion nou de 3.000 de locuri, conditii, stabilitate financiara… Promisiuni, vorbe goale, iar promisiuni, iar vorbe goale. Si cum de multe ori realitatea intrece orice nascocire, aceasta a fost din nou dura cu Adrian Mititelu. In aceeasi zi in care barosanul Stiintei batea câmpii pentru destui gura-casca ai presei dispusi, ba chiar incântati, sa-i asculte vrajeala, un domn, Ioan Filipescu pe numele sau, i-a dat lui Adrian cu realitatea-n fata. Repetam, o realitate cam dura.


Cine e Ioan Filipescu? Nu cine stie cine. Mai precis, directorul adjunct al finantelor Doljului. Ce a dezvaluit adjunctul DGFP Dolj? Nu mare brânza, faptul ca patronul Craiovei, prin mai multe firme ale sale, ar cam fi ingropat in datorii. Datorii mari? Un fleac, acolo, cica vreo 250 de miliarde de lei vechi. Mai pe americaneste, cam 10 (zece) milioane de dolari!


Pentru fanii Universitatii e o veste trista, dar care merita cunoscuta. Daca mai punem la socoteala dosarele Directiei de Crima Organizata, in care Adrian Mititelu e acuzat de fraude si mai mari, pare tot mai limpede ca averea cea mai de pret a lui Mititelu o constituie, da, promisiunile. Cel putin ele nu costa. Dar s-ar putea sa coste cândva…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS