10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiBucatarul Universitatii si A.S.I.A.

Bucatarul Universitatii si A.S.I.A.

In criza de evenimente fotbalistice pe terenul de joc, in pauza competitionala se scrie si se difuzeaza orice zvon legat de transferari sau altceva. Pâna la un punct, asemenea informatii sunt permise, ca sa zicem asa, iar unii suporteri le citesc cu interes.


Zilele trecute, doua posturi nationale TV s-au intrecut in a difuza stiri despre Universitatea, echipa noastra de la matineu. Cum in saptamâna care s-a incheiat ieri, FC Universitatea a publicat de câteva ori un anunt de angajare a unui „bucatar specialist“ caruia i se va asigura „salariu atractiv si continuitate“, asta a fost stire pentru emisiunea de sport la un post cu pretentii!


La alt post, concurent cu primul, subiectul era Alexandru Piturca si relatia lui cu Alina de la A.S.I.A., subiect tras de par deoarece a continut multe neadevaruri. Cel mai socant a fost cel referitor la echipa la care ar evolua acum fiul selectionerului: FC Caracal! O fi fost vreo stire din ianuarie 2005, cine stie… Sau cei de la postul TV or fi aflat de zvonurile care circula pe Unirii, si anume ca Alexandru ar urma sa fie disponibilizat de cuplul Mititelu – Stinga si astfel l-au „transferat“ pe Alex peste noapte iarasi la echipa din „Orasul Minunilor“, acolo unde a evoluat in sezonul trecut, 2004/2005? Nu cred in aceasta ultima varianta, deoarece nimeni din conducerea clubului nu a facut vreo declaratie oficiala in ceea ce priveste lotul cu care Universitatea va aborda returul, asa ca ar trebui lasat in pace Alexandru, ca si ceilalti coechipieri, sa-si vada de viata personala si fotbalistica.


De astazi, datele problemei se vor schimba, Universitatea – cu sau fara bucatar specialist, cu sau fara Jaber, Fritea, Piturca jr. si Piturca unchiul – intrând in pregatirile pentru returul campionatului. Abia de astazi vor veni adevaratele stiri…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS