13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Gugustiucii

N-am permis de vinatoare si nu stiu cum se prind gugustiucii. Gustul? Depinde de… gust. Sub semnatura unor slujbasi ai patronului Universitatii, un comunicat de presa a incercat saptamina trecuta, intr-un limbaj specific unor anumite personaje pitoresti din Banie, sa acrediteze ideea ca unii ziaristi ar inventa stiri, ca ar fi gugustiuci etc. In asa-zisul comunicat, se facea referire la cotidianul nostru, desi semnatarul articolului care a declansat ura proletara a celor de pe Unirii 86 sau de la „hotelul“ New York a consemnat un fapt real petrecut la stadion, dupa un antrenament al Universitatii.


Nu mai intram in amanunte, dar constatam ca in cotidianul patronat de cel care conduce si Universitatea se continua, pe linga atacul la persoana – cum a fost un articol denigrator la adresa subsemnatului -, practica razboiului cu toata lumea, fara nici un motiv. Se fac acuzatii, dar fara nici o argumentare, ci pur si simplu se scrie. Probabil ca la comanda… Editorialul de ieri, „Bulangiii“, este un exemplu.


Repet, ceea ce cred ca este evident pentru suporterii Universitatii: n-avem nimic cu nimeni, iubim echipa si suporterii. „Vina“ noastra este probabil aceea ca nu ne-am adaptat stilului lingusitor dorit pe Unirii 86, ci am incercat sa adoptam o pozitie critica fata de unele inabilitati, gafe ale patronului. In iarna, cind GdS (si nu numai) a scris ca intaririle lotului cu jucatori din Vietnam nu pot salva echipa de la retrogradare, la fel am fost acuzati ca dorim raul echipei, ca nu se pot pregati in liniste etc. Asta scriem si acum: cu actualul lot nu se poate promova! Fostul mare fotbalist Rodion Camataru a declarat ieri (vezi interviul alaturat) ca in acest sezon ar fi o performanta pentru Universitatea mentinerea in Divizia B! Il considera patronul Universitatii si pe Camataru un gugustiuc, un bulangiu?


Se vorbeste zilele acestea despre un jucator cu care Mititelu zice ca da lovitura: Daniel Clitnovich, fotbalist indepartat in urma cu trei ani. Acum, aflam dintr-o declaratie a patronului Universitatii, ca australianul-român ar fi „scula de fotbalist“! Cum si-a dat seama patronul echipei de asta, ramine un mister.


Ni se explica ca nu s-ar fi incheiat campania de transferuri. Probabil ca asa este, dar cind mai are timp Ovidiu Stinga sa-si faca treaba de antrenor? Ovidiu, la inceput de drum, trebuia sa inceapa de undeva, dar a nimerit intr-un moment dificil tocmai la clubul care l-a facut mare, ca fotbalist. Cum il stiu pe Ovidiu, nu cred ca va accepta compromisuri si imixtiuni, desi constatam ca patronul ii cam face lotul: cu un Curteanu (cu tata la primarie, cu terenurile), cu un australian care are marele avantaj ca stie limba româna etc…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS