5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiVine returul peste noi!

Vine returul peste noi!

Imi vine sa rid cind imi amintesc de niste suporteri care, sucariti nevoie mare, sunasera prin ianuarie la redactie sa ne spuna ca il speriem degeaba pe Nicolo Napoli sau ca nici nu l-am lasat pe italian sa inceapa treaba si ne-am apucat sa scriem ca nu va rezista prea mult pe aici.

Recunosc insa ca viteza cu care Staicu l-a decapitat pe Napoli m-a uimit, pentru ca in ianuarie eram dispus sa pariez ca italianul nu va termina returul in Banie, dar nu ca nici macar nu-l va incepe.

„Nicolo, vei vedea ca Sicilia adevarata este aici, nu la Palermo sau la Messina!“ – il avertizam pe bietul Nicolo Napoli, un antrenor fara carte de vizita, ramas la fel de sarac la „CV“, pentru ca mi-e greu sa cred ca va spune vreodata ca a antrenat pe Universitatea intr-o jumatate de vacanta… Ieri, cind citiva colegi au incercat sa-i smulga o declaratie lui Napoli, aud ca italianului nu i-a iesit din gura decit o injuratura strasnica, semn ca s-a acomodat, chiar daca prea tirziu pentru el, cu peisajul „adevaratei Sicilii“.

Problema este ca el pleaca, noi raminem. Si asta a simtit-o Pavel Badea pe pielea lui, nevoit, din traditionale motive oltenesti, sa refuze functia de antrenor principal. Si parca nici Staicu nu a mai fost ieri asa de hotarit ca… alaltaieri, semn ca Dinel este pe punctul de a reveni rapid de unde a plecat si va schimba iar oamenii (conducatori, antrenori, jucatori…) din ora in ora, in functie de directia vintului sau de sugestiile „binevoitorilor“ nenumarati care deja sint obisnuiti sa-i cada in genunchi.

Sa vedem totusi daca de aceasta data Dinel si Pavel Badea vor alege corect. Pentru ca, daca in Napoli nici noi nu am avut prea mare incredere, acum nici macar nu avem despre cine sa ne dam cu parerea. Nu ca ardem de nerabdare sa criticam, dar pina la reluarea returului au mai ramas vreo zece zile si Universitatea este totusi echipa de Divizia A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS