20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSam Smith pe podium într-o ținută punk creată de Vivienne Westwood, la Paris

Sam Smith pe podium într-o ținută punk creată de Vivienne Westwood, la Paris

Sam Smith a purtat nu una, ci două ținute pe podium pentru show-ul lui Vivienne Westwood la Paris Fashion Week. Ansamblurile duale ale cântărețului de 31 de ani, a „Unholy“ au rezumat estetica pentru noua colecție experimentală a directorului de creație Andreas Kronthaler.

Cântăreațul și-a arătat tatuajul colorat de pe coapsă în timp ce mergea cu picioarele goale, asociind lenjeria de corp din tartan cu niște șosete înalte până la genunchi, de culoare roșu aprins și negru și niște tocuri cu platformă din tartan verde închis.

În partea de sus au optat pentru un pulover simplu verde pe care l-au purtat sub o eșarfă roșie.Sam a completat look-ul cu o eșarfă ciudată pe cap, care se potrivea cu modelul lenjeriei de corp și se prelungea cu o eșarfă neagră transparentă care le acoperea jumătate din față – notează Daily Mail.

Un look gotic

Apoi, Sam Smith a optat pentru un look gotic, vedeta acoperindu-se cu o rochie neagră  …. ruptă. Rochia lungă până la podea avea straturi de țesătură cu volane și rupturi, asortată cu o geantă de mână din piele neagră. Acoperindu-și complet ochii, Sam a purtat o coafură neagră elaborată cu bijuterii.

Câștigător a cinci premii Grammy, Smith se întâlnește cu Christian Cowan din ianuarie 2023, după ce s-a cunoscut la realizarea costumelor pentru videoclipul piesei ”I’m Not Here to Make Friends”.

Christian, a cărui clientelă este reprezentată de vedete de primă mână precum Lady Gaga, Jennifer Lopez, Cardi B și Heidi Klum, și-a confirmat idila cu Sam printr-un sărut în ianuarie 2023, în timp ce cei doi se plimbau împreună, braț la braț, în New York.

Vivienne a murit în decembrie 2022, iar soțul ei, designerul austriac Kronthaler, a preluat controlul creativ deplin al mărcii.

Citește și: Trei români, reținuți în Spania pentru exploatarea unor conaționali din Dolj și Teleorman

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS