17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNeverland, domeniul lui Michael Jackson, vândut cu 22 de milioane de dolari

Neverland, domeniul lui Michael Jackson, vândut cu 22 de milioane de dolari


Ranchul Neverland al regretatului star pop Michael Jackson a fost vândut unui investitor miliardar pentru un sfert din prețul inițial cerut.
Ron Burkle, fost prieten al lui Jackson, a cumpărat recent moșia din Los Olivos, California, a spus purtătorul de cuvânt al acestuia.

El a plătit 22 de milioane de dolari (16,2 milioane de lire sterline) pentru Neverland, a informat Wall Street Journal, citând înregistrări publice și trei persoane implicate în afacere. Domeniul de 2.700 de acri (1.100 de hectare) a fost listat pentru prima dată cu 100 de milioane de dolari în 2015, potrivit BBC.

Un domeniu întins pe 1.100 de hectare
De atunci Neverland, la nord de orașul Santa Barbara, a fost pe piață și în afara acestuia, listat cel mai recent anul trecut la prețul mai mic de 31 milioane USD.

Jackson a plătit aproximativ 19,5 milioane de dolari pentru Neverland, pe care l-a numit după o insulă fictivă în care copiii nu cresc niciodată ca-n povestea lui Peter Pan a lui JM Barrie.

Proprietatea din Los Olivos, California, a fost locuinţa starului pop din 1987, când se afla la apogeul carierei, până la moartea sa în 2009. Michael Jackson a murit de supradoză de medicamente în altă locuinţă, în cartierul Holmby Hills din Los Angeles.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS