5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinStiri mondeneRapperul britanic Ty, de 47 de ani, răpus de COVID-19

Rapperul britanic Ty, de 47 de ani, răpus de COVID-19

Ty, nigeriano-britanicul de 47 de ani, artist de hip-hop, nominalizat la Premiul Mercury în mai 2004, a pierdut lupta cu noul coronavirus.

Rapperul britanic Ben Chijioke, pe numele de scenă Ty, a murit ca urmare a infecției cu noul coronavirus, a anunţat echipa sa, potrivit The Guardian.

Rapperul a fost „internat în spital cu complicații medicale legate de Covid-19. La scurt timp, el a fost introdus în comă indusă medical pentru a seda temporar pentru a-i ajuta corpul să primească tratamentul adecvat ”. Starea lui s-a îmbunătățit totuși, iar el a fost mutat din terapie intensivă la mijlocul lunii aprilie. Dar, într-o actualizare postată pe pagina sa de strângere de fonduri, organizatoarea Diane Laidlaw a declarat: „Starea lui Ty s-a îmbunătățit, dar săptămâna trecută, în timp ce într-un cabinet normal, a contractat pneumonie care i-a înrăutățit recuperarea și, în cele din urmă, corpul lui Ty nu a mai putut lupta înapoi … prieteni apropiați , familia și fanii sunt devastati de moartea sa. „

Născut la Londra în 1972, fiul unor imigranți nigerieni, Ty și-a lansat albumul de debut Awkward în 2001, prezentând o abordare tangibilă britanică asupra stilului hip-hop american boom-bap. Piesele lui Witty precum The Tale și-au arătat talentul pentru povestiri și i-au adus un public de cult.

De-a lungul carierei, artistul s-a inspirat din hip-hop-ul american de “modă veche”, refuzând să îmbrățișeze mai popularul sound londonez îndrăzneţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS