19.4 C
Craiova
marți, 1 iulie, 2025
MagazinRetete culinare

Retete culinare - Pagina 2

ȘTIRI GdS

Chec bicolor cu sana și căpșuni

Ingrediente300 g căpșuni + 50 g zahăr10 ouă1 praf de sare20 linguri zahăr2 plicuri zahăr vanilat (8 g/plic)esență de...

Mâncare de gutui cu carne de porc – O armonie dulce-sărată

Gutuile, aceste fructe parfumate și aurii, sunt adesea asociate cu deserturile, însă în bucătăria românească ele găsesc loc și...

Deliciul Andreei – Desert rafinat cu mere, nuci și bezea

Acest desert rafinat aduce împreună prospețimea merelor, textura crocantă a nucilor, delicatețea bezelei aurii și cremozitatea smântânii pentru frișcă....

Mâncare de urzici cu spanac și leurdă – Rețetă sănătoasă pentru primăvară

O mâncare ușoară, dar hrănitoare, perfectă pentru primăvară, plină de vitamine și arome proaspete. Mâncare de urzici cu spanac...

Pască

Pasca este un desert tradiţional românesc, nelipsit de pe masa de Paște. Este o prăjitură cu aluat pufos, asemănător...

Louis Vuitton a lansat o geantă comestibilă din ciocolată

Louis Vuitton a lansat un ou de ciocolată de Paşte care imită fidel unul dintre cele mai cunoscute modele...

Rețeta perfectă de ciorbă de vițel: savuroasă și ușor de preparat 

Ciorba de vițel este apreciată pentru gustul său bogat, textura perfectă a legumelor și aroma intensă a cărnii fragede....

Prăjitură cu mango și mousse de vanilie

IngredientePentru blat:3 ouă150 gr zahăr120 gr făină20 gr amidon de porumb1 linguriță praf de coptCoaja rasă de la 1...

Pui cu sos de lămâie și ierburi aromate

Pentru momentele când îți dorești un preparat simplu, dar plin de savoare, puiul cu sos de lămâie și ierburi...

Prăjitura Deşteaptă: desert magic în trei straturi

Descoperă rețeta magică a prăjiturii, un desert delicios și surprinzător care se separă în trei straturi distincte în timpul...

SOCIAL MEDIA

105,100FaniÎmi place
3,160CititoriConectați-vă
713CititoriConectați-vă
36,800AbonațiAbonați-vă

Știri de ultima oră

ȘTIRI VIDEO GdS