19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRetete culinareQuesadilla cu spanac şi ciuperci

Quesadilla cu spanac şi ciuperci

Quesadilla cu spanac şi ciuperci merge de minune în zilele în care nu ai multă inspiraţie, dar nici prea mult timp la dispoziţie!

Ingrediente

150 g ciuperci; 2 legături spanac (cca. 250 g); 100 g brânză feta; 5-6 roșii uscate; 200 g mozzarella; 8 foi de tortilla; 2 linguri ulei; sare, piper, oregano.

Mod de preparare

Toacă ciupercile felii și frige-le în cele 2 linguri de ulei pentru 2-3 minute, până ce se schimbă la culoare. Scoate ciupercile, adaugă 2-3 linguri de apă și adaugă spanacul curățat, apoi pune capacul tigăii. Lasă spanacul 2-3 minute la opărit, până ce îi scade volumul foarte mult. Adu ciupercile înapoi în tigaie și potrivește de sare și piper.
Așază foaia de tortilla în tigaie cu puțin ulei, apoi adaugă o pătrime din fiecare ingredient pe foaie: brânză mozzarella rasă, ciuperci, spanac, câteva bucățele de brânză feta și roșii uscate. Deasupra presară iar mozzarella.
Peste toate ingredientele așază o altă foaie de tortilla și întoarce quesadilla, pentru a se rumeni pe ambele părți.

Scoate quesadilla cu spanac și ciuperci, apoi continuă prepararea celorlalte 3 porții. Servește quesadilla imediat alături de un sos pregătit în casă.

Sursa: retetepractice.ro

Citeşte şi: Prăjitură cu iaurt și mere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS