INGREDIENTE
- 200 g paste (la alegere)
- 1 avocado copt
- o legătură de coriandru proaspăt tocat (opțional)
- 4 căței de usturoi tocat sau dat prin presă
- 100 g brânză cu mucegai albastru (Gorgonzola) fărmițată
- 1 linguriță fulgi de ardei iute
- piper măcinat
- sare
- apă
MOD DE PREPARARE
Cum se prepară pastele cremoase cu avocado
1. Gătiți pastele conform instrrucțiunilor de pe pachet. Nu uitati să adăugați sare în apă.https://4961664187fff2620a4bbbb3a47e61b8.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html
2. Între timp scoateți sâmburele fructului de avocado și scoateți pulpa.
3. Într-un blender sau robot de bucătărie puneți avocado, usturoiul și un pic de apă. Amestecați până la omogenizare.
4. Într-un vas adăugați pastele, pasta de avocado cu usturoi, fulgii de ardei iute, coriandrul tocat și bucățile de brânză. Amestecați bine.
5. Pastele se servesc imediat cu piper măcinat deasupra.