9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRetete culinareReţeta de weekend: Roşii umplute

Reţeta de weekend: Roşii umplute

Ingrediente:
6 roşii frumoase, 500 gr carne tocată, 1 ceapă, 1 căţel de usturoi,1 lingură de orez, sare, piper, pătrunjel.

Mod de preparare:
Tăiaţi capacul de la roşii şi scoateţi miezul. Păstraţi pălăriile şi aranjaţi roşiile într-un vas de copt.
Se toacă mărunt ceapa cu căţelul de usturoi şi cu pătrunjelul. Adăugaţi acest amestec la carnea tocată. Puneţi sare, piper şi amestecaţi bine.
Puneţi puţin orez crud în partea de jos a fiecărei roşii, astfel încât să absoarbă excesul de zeamă.
Puneţi carnea tocată în fiecare roşie. Puneţi pălăria la fiecare roşie şi băgaţi la cuptor 45 de minute la 180° C.
Poftă bună!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS