17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoFord Motor a redus preţurile SUV-ului său electric Mustang Mach-E cu până la 8.100 de dolari

Ford Motor a redus preţurile SUV-ului său electric Mustang Mach-E cu până la 8.100 de dolari

Ford Motor a redus preţurile SUV-ului său electric Mustang Mach-E cu până la 8.100 de dolari. Asta după ce vânzările au scăzut puternic în ianuarie, transmite Reuters.

Versiunea Mach E a modelului anului 2023 are acum un preţ de vânzare cu amănuntul sugerat de 39.895 USD, în scădere de la 42.995 USD, conform news.ro.

Versiunea de vârf Mach-E GT va costa cu aproximativ 7.600 USD mai puţin, respectiv 52.395 USD.

Alte versiuni, inclusiv versiunea premium cu autonomie extinsă, vor avea un preţ mai mic cu 8.100 USD, până la 48.895 USD.

Ford a spus că reducerile de preţ au loc pe măsură ce producătorul auto continuă ”să se adapteze la piaţă pentru a obţine combinaţia optimă de creştere a vânzărilor şi valoare pentru clienţi”.

Vânzările Mach-E în SUA au scăzut cu 51% în ianuarie

Producătorul de automobile din Dearborn, Michigan, a declarat că vânzările Mach-E în SUA au scăzut cu 51% în ianuarie, până la 1.295.

Mach-E şi-a pierdut eligibilitatea pentru un credit fiscal de 3.750 de dolari la 1 ianuarie, după intrarea în vigoare a noilor cerinţe de aprovizionare cu baterii ale Departamentului Trezoreriei SUA, care vizează reducerea lanţului de aprovizionare a vehiculelor electrice din China. Numeroase alte modele au pierdut la rîndul lor creditele fiscale.

Săptămâna trecută, Trezoreria a declarat că a rambursat dealerilor de automobile aproximativ 135 de milioane de dolari ,plăţi în avans, pentru creditul fiscal pentru vehiculele electrice de consum, la punctul de vânzare, până pe 6 februarie.

Citeşte şi: Un festival al „dezbrăcaților” din Japonia nu se va mai ține pentru că participanții sunt prea bătrâni

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS