16.4 C
Craiova
duminică, 2 octombrie, 2022
Știri de ultima orăMagazinAutoDacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster

Dacia lansează în România versiunea Pick-Up a modelului Duster

O versiune de Duster Pick-Up va fi lansată de Dacia în România. Aceasta are o benă de 1,65 metri lungime, sarcină utilă de până la 500 kg și motor dCi de 115 CP. Prețul este de 22.546 de euro. Mașina este dezvoltată împreună cu carosierul Romturingia.

Versiunea Pick-Up a modelului Duster va fi lansată în România de Dacia. Derivată din vehiculul 4×4 de serie și păstrând cotele de gabarit ale acestuia, versiunea Pick-Up dispune de o benă cu lungimea de 1,65 metri. Aceasta este capabilă să preia o sarcină utilă de 500 kg, potrivit HotNews.
Realizat din materiale compozite, pe o structură metalică și beneficiind de un sistem de acționare simplu practic, oblonul benei păstrează designul exterior al hayonului care echipează modelul standard și integrează, în partea superioară, a treia lampă stop.

Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP

Versiunea Duster Pick-Up este echipată cu motorizarea Blue dCi de 115 CP. Datorită cuplului maxim de 260 Nm la 2000 rot./min, această variantă de propulsie este adaptată oricărui regim de exploatare – în sarcină, la drum întins sau pe teren dificil. Consumul este de 5,02 litri/100 km în ciclu urban și de 4,93 litri/100 km în ciclu mixt.

Este echipată cu jante din aliaj de 16”

Versiunea Duster Pick-Up este disponibilă în culoarea Blanc Glacier și este echipată cu jante din aliaj de 16”. Vehiculul beneficiază de toate elementele de siguranță aflate în dotarea modelului standard. Printre acestea; airbag-uri frontale și laterale pentru șofer și pasager; ABS cu repartitor electronic al forței de frânare; ESP și funcție antipatinaj; sistem de asistență la demarajul în rampă; sistem de asistență la coborârea pantei.

Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 euro (TVA inclus)

Comenzile pentru noua versiune sunt deschise începând din data de 22 octombrie în întreaga rețea comercială Dacia din România. Prețul de achiziție al modelului Duster Pick-Up este de 22.546 euro (TVA inclus).

SC Romturingia SRL, cu sediul în Câmpulung Muscel, este una dintre cele mai importante companii din România specializate în producția, în conversia și în amenajarea de caroserii pentru autovehicule. Societatea este parteneră Groupe Renault din anul 2013.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS