19.8 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinStiri mondeneO femeie care susține că este fiica lui Pele cere ca fotbalistul să fie exumat pentru testul ADN

O femeie care susține că este fiica lui Pele cere ca fotbalistul să fie exumat pentru testul ADN

O femeie care pretinde că este fiica nelegitimă a lui Pele vrea ca trupul lui să fie exhumat pentru efectuarea testului ADN, transmite The Mirror.

Maria do Socorro Azevedo, de 60 de ani, susține că este al optulea copil al lui Pele.

Pele a murit pe 29 decembrie 2022, la vârsta de 82 de ani, după ce i s-a îndepărtat o tumoare din colon. A menționat în testament posibilitatea de a avea un copil nerecunoscut. S-a căsătorit de trei ori și are oficial șapte copii, dintre care unul este o fiică vitregă. Doi dintre copiii săi au fost de acord cu testele ADN după citirea testamentului tatălui lor.

Testele inițiale ale femeii au fost negative. Avocatul acesteia a spus că acum „nu mai are nicio opțiune” decât să solicite exhumarea cadavrului lui Pele pentru a „rezolva situația”. Se spune că starul fotbalului a fost de acord cu un test ADN, dar a murit înainte ca acesta să aibă loc.

Se declară neinteresată de averea lui Pele

Maria do Socorro Azevedo a spus că este fiica lui Pele într-un program TV brazilian, duminică, și a insistat că nu este interesată de banii lui. Ea a spus că regretata ei mama nu i-a spus niciodată fostului atacant al Braziliei că este însărcinată cu copilul lor după o aventură în Sao Luis, în statul brazilian Maranhao.

Maria, care provine din statul Piaui din nord-estul Braziliei, a spus că a decis pentru prima dată să facă un test ADN în 2019, când lucra ca menajeră în Sao Paulo.

Pele a lăsat 30% din averea lui văduvei sale, a treia soție Marica Aoki, 60% urmând să fie împărțit între copiii săi și 10% la doi nepoți. Valoarea netă a averii sale la momentul morții a fost estimată la aproximativ 78 de milioane de lire sterline.

Un avocat care acționează pentru familia lui Pele, Augusto Miglioli, a declarat că familia sa va contesta orice cerere de exhumare pe motiv că testele ADN deja efectuate au arătat că Maria nu este fiica fotbalistului.

Citește și: Lista nominalizărilor la Oscar 2024

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS