13.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn american cere despăgubiri după ce s-a umplut de excremente și urină în toaleta unei gogoșerii

Un american cere despăgubiri după ce s-a umplut de excremente și urină în toaleta unei gogoșerii

Un american cere despăgubiri după ce s-a umplut de excremente și urină în toaleta unei gogoșerii.

Un american cere despăgubiri la un tribunal din Florida, după ce o toaletă a lanţului de gogoşerii Dunkin’ Donuts a „explodat” în timp ce se afla înăuntru, relatează Yahoo News.

Paul Kerouac s-a dus la o gogoşerie Dunkin’ Donuts din Winter Park, în Florida, pe 6 ianuarie 2022. În timp ce se afla în toaleta bărbaților, un WC defect a refulat. Bărbatul a fost acoperit de „gunoi, excremente şi urină umane”, potrivit unor documente judiciare.

După „explozia” toaletei, reclamantul a cerut ajutorul angajaţilor gogoşeriei pentru a se spăla, se arată în plângere. Aceştia au recunoscut, atunci, că se confruntau cu „probleme cu toaletele”.

Paul Kerouac a dat în judecată Dunkin’ Donuts miercuri. Cere despăgubiri în valoare de 45.000 de euro, acoperirea cheltuielilor de judecată şi „îngrijiri de sănătate mentală”, din cauza traumatismului pe care l-a suferit.

Incidentul i-a cauzat, spune el, „răni emoţionale permanente şi importante, angoasă mentală şi pierderea capacităţii de a se bucura de viaţă”.

Citeşte şi: TAROM vrea să dea în judecată pasagerul care şi-a tăiat venele în avion

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS