14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinO femeie a vrut să urce în avion cu un șarpe boa în bagaj

O femeie a vrut să urce în avion cu un șarpe boa în bagaj

Angajații serviciului de securitate de pe Aeroportul Internațional Tampa, din statul american Florida, au avut o surpriză când au scanat bagajul de mână al unei pasagere. Femeia voia să urce în avion cu un șarpe boa constrictor, lung de peste un metru, relatează CNN, citat de Digi24.

Administrația de Securitate a Transporturilor a postat pe Twitter, vineri după-amiază, detaliile incidentului petrecut pe 15 decembrie. Purtătorul de cuvânt al TSA, Lisa Farbstein, a precizat că femeia a primit permisiunea să urce în avion, dar fără șarpe”.

Boa constrictor sunt șerpi neveninoși, care își ucid prada înfășurându-se în jurul ei și sufocând-o.

Mediul lor natural este din nordul Mexicului până în Argentina.

Nu este primul caz de animal găsit în bagaje de echipele de securitate de la aeroport. Tot anul trecut, un agent de securitate de pe cel mai mare aeroport din New York a descoperit o pisică în bagajul de cală al unui pasager. Pisica nu aparținea persoanei cu valiza, ci altcuiva din locuința sa. Pasagerul nici nu știa că pisica era închisă în bagaj. El a spus că felina a văzut probabil valiza deschisă și a sărit înăuntru.

Câteva zile mai târziu, pe un aeroport din statul Wisconsin, un cățel a fost găsit îndesat în bagajul de mână al unei femei.

Regulamentul prevede ca animalele, indiferent că vor călători în cala de bagaje sau împreună cu stăpânii, să fie puse în cuști standard, bine închise.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS