20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinChris Rock va susţine un show live pe Netflix

Chris Rock va susţine un show live pe Netflix

Netflix va difuza în direct un spectacol al comediantului american Chris Rock, o premieră pentru gigantul de streaming, care doreşte să recâştige abonaţii şi care se confruntă cu concurenţa altor platforme care oferă deja transmisii live, scrie News.ro.

Serialul va fi difuzat la începutul anului 2023, a anunţat joi vicepreşedintele Robbie Praw, care a promis „un moment de neuitat”, scrie AFP

Grupul a avut pierderi în primul semestru de 1,2 milioane de abonaţi, ceea ce a determinat diferite măsuri pentru a inversa tendinţa.

Din noiembrie, Netflix a oferit un nou abonament lunar, mai ieftin, dar cu publicitate, pentru a atrage noi consumatori şi a obţine venituri suplimentare.

Experimentul cu o transmisie în direct cu Chris Rock, care a ţinut prima pagină a publicaţiilor în primăvară, după ce a fost pălmuit de actorul Will Smith la gala Oscar, este şi o modalitate de a-şi diversifica oferta.

Netflix intenţionează, de asemenea, să ofere evenimente sportive live pe platforma sa, potrivit informaţiilor dezvăluite de Wall Street Journal în această săptămână.

În universul ultra-competitiv al streaming-ului, unde există multe platforme, rivalii săi Disney + şi Amazon Prime Video oferă deja abonaţilor lor sporturi sau concerte live.

Netflix a câştigat deja 2,4 milioane de abonaţi suplimentar în al treilea trimestru. Platforma găzduia deja un festival anual de comedie în Los Angeles, dar spectacolele nu au fost transmise în direct.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS