17.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSandra profită de prezenţa la Festivalul Intencity Craiova pentru a-şi reface stocul de… zacuscă

Sandra profită de prezenţa la Festivalul Intencity Craiova pentru a-şi reface stocul de… zacuscă

Sandra, cântăreaţa care făcea ravagii cu piesele sale în anii ’80 şi care a fost căsătorită timp de 20 de ani cu un român, va concerta pe 26 august la „IntenCity Festival”, la Craiova. Pe lângă reprezentaţie, cântăreaţa se va folosi de prilej şi pentru a-şi reface stocul de… zacuscă.

Artista este mare fan al acestui preparat şi, de fiecare dată când revine în România, primul lucru pe care îl face este să meargă la supermarket, de unde îşi cumpără salată de vinete şi zacuscă.

„Ştiu să o fac, dar e muncă multă”, a spus cântăreaţa, care vine în Romania pentru a cânta la „IntenCity Festival”, care se va desfăşura la Craiova, în perioada 26-28 august 2022.

Întrebată cum se menţine în forma, artista a spus ca are un antrenor personal, la care apelează de două ori pe săptămână. Sandra spune că îi este recunoscătoare tatălui său pentru că a moştenit picioare foarte frumoase de la acesta: „Mulţumesc, Doamne, le am de la tata”, a spus ea, completând însă că trebuie să muncească mult pentru a le întreţine.

Sandra, ale cărei piese sunt în marea lor majoritate compuse de Michael Creţu, romanul cu care a fost căsătorită timp de două decenii şi cu care are doi băieţi, a divorţat recent de cel de-al doilea soţ, un producător german. Susţine totuşi că a ramas în foarte bune relaţii cu primul soţ şi că sunt in continuare „o familie”.

În ciuda a celor două mariaje ratate, Sandra continuă să creadă în dragoste, aceasta fiind condiţia de bază pentru a putea continua să cânte, explica ea.

Sandra va cânta în prima seară de festival la Craiova, alături de alte nume sonore ale anilor 80, printre care Mr. President, East17, La Bouche, No Mercy sau Thomas Anders şi Modern Talking Band.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS