19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) O femeie a scăpat cu viaţă după ce a căzut sub un metrou

(VIDEO) O femeie a scăpat cu viaţă după ce a căzut sub un metrou

-

O femeie din Argentina a leşinat şi a căzut sub un metrou aflat în mişcare care tocmai intra în staţie. Ca prin minune, aceasta a supravieţuit impactului, scrie Antena3.

Incidentul a avut loc în staţia de metrou Independence din capitala Argentinei, Buenos Aires. Femeia şi-a pierdut echilibrul şi a căzut sub metroul aflat în mişcare, care tocmai intrase în staţie.

Filmările de pe camerele de supraveghere din staţie o arată pe Candela devenind brusc instabilă pe picioare, ameţită şi căzând înainte chiar spre metroul care intra în staţie.

Martorii şocaţi au văzut-o pe femeie prăbuşindu-se între două vagoane şi dispărând sub metrou. Nimeni nu credea că ea ar fi supravieţuit impactului.

Un miracol

Din fericire, Candela a fost scoasă în viaţă de pe şine, după ce trenul s-a oprit.

„Am suferit o scădere bruscă a tensiunii arteriale și am leșinat. Am încercat să avertizez persoana din fața mea, dar nu-mi amintesc nimic altceva, nici măcar momentul în care m-am izbit de tren.

Nu știu cum de sunt încă în viață. Încă încerc să dau un sens tuturor”, a povestit Candela presei locale.

„Este un miracol. Așteptam trenul și deodată ea a căzut pe șină. În mod uimitor, a fost doar o sperietură”, a declarat un martor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS