14.2 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin350 de obiecte, furate de pe platoul de filmare al serialului The Crown

350 de obiecte, furate de pe platoul de filmare al serialului The Crown

Aproximativ 350 de articole, în valoare de 200.000 de dolari, au fost furate pe 16 februarie de pe platoul de filmare al celui de-al cincilea sezon al The Crown, serialul Netflix despre familia regală a Angliei filmat în Doncaster, Marea Britanie, informează Ilmessaggero.it

Hoții au jefuit trei camioane în care era depozitată recuzita, luând o pradă foarte bogată: o replică a oului Faberge cumpărat în 1933 de George al V-lea, douăsprezece candelabre de argint și șapte candelabre de aur, numeroase reproduceri ale unor icoane rusești și un set de argint din zece piese, cu pahare și decantor de vin, din cristal St. Louis aurit.

„Confirmăm furtul, am alertat anticarii și sperăm că obiectele vor fi găsite și returnate în siguranță – a spus un purtător de cuvânt al Netflix. Între timp, filmările vor continua, vom cumpăra și alte replici”. 

Al cincilea sezon din The Crown, plasat la sfârșitul anilor 1990, va fi lansat de Netflix la sfârșitul acestui an, cu o distribuție complet reînnoită: Imelda Staunton o înlocuiește pe Olivia Colman în rolul reginei, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret și Elizabeth Debicki în rolul Diana, Prințesa de Wales, jucată anterior de Emma Corrin. 

Al cincilea sezon, conform celor anunțate de autorul Peter Morgan, va fi urmat de o a șasea și ultima serie de episoade.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS