16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPrințul Charles se va muta la Palatul Buckingham când va deveni rege al Marii Britanii

Prințul Charles se va muta la Palatul Buckingham când va deveni rege al Marii Britanii

Prințul Charles se va muta la Palatul Buckingham după ce va fi încoronat rege al Marii Britanii, scrie Daily Mail, după ce în ultimii ani au existat speculații că reședința regală va rămâne nelocuită după moartea reginei Elisabeta a II-a.

„Nu există nicio îndoială. Alteța Sa Regală consideră este că e nevoie de un monarh la sediul monarhiei. Nu a existat niciun dubiu”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Palatul Buckingham este reședința principală din Londra a monarhilor britanici

Palatul Buckingham este reședința principală din Londra a monarhilor britanici. Este folosit pentru evenimente de stat și pentru cazarea invitaților regali. A fost centrul social al poporului britanic în momente de veselie și doliu național.

Regina Elisabeta a II-a a declarat sâmbătă că soţia fiului ei Charles, Camilla, va primi titlul de regină consoartă

Dezvăluirile vin după ce regina Elisabeta a II-a a declarat într-un mesaj adresat naţiunii sâmbătă, că soţia fiului ei Charles, Camilla, va primi titlul de regină consoartă atunci când prinţul o va urma la tron.

Până în prezent era admis că Camilla, 74 de ani, a doua soţie a prinţului Charles, 73 de ani, va fi doar prinţesă consoartă.

Camilla s-a căsătorit cu prinţul Charles în 2005

Această declaraţie indică faptul că regina pregăteşte viitorul după moartea ei şi că o stimează deosebit pe Camilla, care s-a căsătorit cu prinţul Charles în 2005 în cadrul unei ceremonii civile.

În decembrie, regina a promovat-o pe Camilla “Dame” a Ordinului Jartierei, cel mai prestigios ordin cavaleresc britanic, o onoare la care niciun alt soţ al copiilor ei nu a avut dreptul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS