14.4 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăMagazinUn avion care zbura de la Miami la Londra a făcut drum întors pentru că o pasageră a refuzat să poarte mască

Un avion care zbura de la Miami la Londra a făcut drum întors pentru că o pasageră a refuzat să poarte mască

Un avion al companiei American Airlines care zbura de la Miami (Statele Unite) spre Londra (Marea Britanie) a făcut drum întors joi la jumătatea distanţei, după ce o pasageră a refuzat să poarte mască.

„Zborul 38 al American Airlines care făcea legătura între Miami şi Londra s-a întors la Miami din cauza unui client perturbator care a refuzat să respecte cerinţa federală de a purta mască”, a transmis American Airlines într-un comunicat.

Boeingul 777 a fost întâmpinat la întoarcerea în Florida de poliţia din Miami

Boeingul 777, care transporta 129 de pasageri şi 14 membri ai echipajului, a fost întâmpinat la întoarcerea în Florida de poliţia din Miami.

„Odată ce avionul a ajuns la poarta de îmbarcare, pasagera a fost escortată afară din avion de poliţia din Miami fără incidente”, a indicat un responsabil al poliţiei pentru CNN.

American Airlines a precizat că pasagera implicată în acest incident a fost trecută pe „lista internă de refuz” a companiei

La rândul său, American Airlines a precizat că pasagera implicată în acest incident a fost trecută pe „lista internă de refuz” a companiei, „în aşteptarea unei anchete mai aprofundate”.

Autoritatea de reglementare a aviaţiei civile din SUA (FAA) a declarat în ianuarie 2021 o politică de toleranţă zero pentru pasagerii care refuză să poarte mască, în contextul în care echipajele de zbor ale companiilor aeriene s-au confruntat cu un număr masiv de cazuri raportate de violenţă verbală sau vătămare fizică din partea persoanelor care refuză să respecte această obligaţie. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Rusia închide redacția din Moscova a radioteleviziunii canadiene CBC

Ministerul de Externe al Rusiei a anunţat miercuri închiderea...

ȘTIRI GdS