8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinNoul film al francizei "Scream" detronează "Spider-Man" de pe prima poziţie

Noul film al francizei „Scream” detronează „Spider-Man” de pe prima poziţie

-

Alături de feţe noi, precum actorii Jenna Ortega, Jack Quaid, Mason Gooding şi Mikey Madison, în noul lungmetraj apar şi cei trei protagonişti ai primului film din seria „Scream” – Courtney Cox, David Arquette şi, desigur, Neve Campbell, care o interpretează din nou pe Sidney Prescott, protagonista acestei francize.

Pe locul al doilea, în coborâre un loc, se află „Spider-Man:

No Way Home”, ultimul episod din aventurile Omului-Păianjen, cu încasări de 20,8 milioane de dolari în a cincea săptămână de proiecţii (şi 26 de milioane de dolari aşteptate după weekendul prelungit), după ce s-a aflat în fruntea clasamentului timp de patru săptămâni.

”Spider-Man”, prima peliculă din era COVID-19 care obţine încasări de peste un miliard de dolari în America de Nord şi pe plan internaţional la scurt timp după lansare, aduce o rază de speranţă unei industrii cinematografice care se luptă să îşi revină după perioada dificilă cauzată de pandemie.

Supereroul este interpretat de actorul britanic Tom Holland. Filmele precedente din franciză, în care costumul roşu şi albastru a fost purtat de Tobey Maguire şi apoi de Andrew Garfield, au înregistrat la rândul lor succes la box-office.

Locul al treilea, este ocupat de filmul de animaţie ”Sing 2”

Locul al treilea, tot în coborâre un loc, este ocupat de filmul de animaţie al studiourilor Universal ”Sing 2”, cu încasări de 8,2 milioane de dolari în acest weekend (cu 10 milioane de dolari prognozate după weekendul prelungit) şi 119 milioane de dolari în cele patru săptămâni de la lansare.

Un alt produs Universal, filmul de spionaj „The 355”, avându-le în distribuţie Jessica Chastain, Penelope Cruz, Diane Kruger, Lupita Nyong’o şi Fan Bingbing, coboară la rândul său un loc, ajungând pe poziţia a patra, cu încasări de 2,3 milioane de dolari (şi 3 milioane aşteptate la finalul weekendului prelungit).

În fine, tot în domeniul serviciilor de informaţii, „The King’s Man”, un prequel al filmelor de spionaj „Kingsman”, cu actorii Ralph Fiennes, Gemma Arterton şi Rhys Ifans în rolurile principale, ocupă poziţia a cincea, cu un rezultat similar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS