4.4 C
Craiova
vineri, 21 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăMagazinIubita fiului unui miliardar englez, acuzată de uciderea unui polițist

Iubita fiului unui miliardar englez, acuzată de uciderea unui polițist

O crimă înfăptuită la începutul săptămânii a șocat întreaga comunitate britanică. Suspecta este Jasmine Hartin, iubita lui Andrew Ashcroft, al cărui tată este miliardarul britanic, Lordul Ashcroft, scrie EVZ.ro.

Jasmine Hartin, iubita lui Andrew Ashcroft, a fost reținută în cazul uciderii  superintendentului Henry Jemmoth, a doua funcție în ierarhia poliției din Insulele Belize. Ea a fost arestată şi acuzată luni de omor din culpă, a declaratavocatului ei, Godfrey Smith. Smith a mai spus că clientei lui nu i s-a permis eliberarea pe cauțiune.

Departamentul de relaţii publice al poliţiei din Belize a emis vineri o declaraţie în care se arată că Henry Jemmoth, victima, a murit.

Vineri, Chester Williams, comisar de poliţie, a declarat într-o conferință de presă că „doamna Jasmine Ashcroft” a fost reținută şi este cercetată pentru moartea lui Jemmoth. Jasmine Hartin a fost reținută în apropierea locului unde se afla victima și „aparent, avea ceva pe mâini, ce părea sânge‟, informează The Guardian.

Williams a spus că cei doi erau cunoscuţi ca fiind prieteni şi „din ceea ce ni s-a spus, înţelegem că aceștia au băut împreună”. Comisarul a declarat că „trupul lui Jemmoth a fost găsit în apa unui debarcader din San Pedro, cu o plagă împușcată în spatele urechii. În apropiere a fost găsită o femeie cu ceea ce părea sânge pe brațe și pe haine‟.

Jasmine Hartin era neliniștită când a fost găsită pe debarcader

„Hartin era  într-o stare de surescitare, când a fost găsită umblând pe debarcader. Credem că ea este afectată de acest fapt. Pe debarcader a fost găsită și o armă de foc, care s-a dovedit o armă a poliției din Belize, aflată în inventarul lui Henry Jemmoth”.

„Din ceea ce știm, sunt prieteni. Din ceea ce ni s-a spus, am înțeles că beau. Din investigație reiese că ei erau singuri pe debarcader și, da, erau amândoi îmbrăcați complet”, a adăugat comisarul

Jasmine Hartin, o americancă de 38 de ani, este directoare la Alaia Belize și partenera de viață a lui Andrew Ashcroft, patronul hotelului. După ce a fost reținută, nu a vrut să declare nimic până nu îi vine avocatul. A răspuns la întrebările poliției doar în prezența acestuia.

Andrew Ashcroft, fiul mai mic al Lordului Ashcroft, este un cunoscut dezvoltator din Belize. El a deschis hotelul Alaia Belize în mai 2021. Într-o conferinţă de presă în care a anunţat deschiderea hotelului, s-a referit la Jasmine Hartin ca soţie, iar ea a stat alături de el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Vâlcea: Tânăr reținut pentru furt

Poliţişti din cadrul Secției 8 Rurală Lăpușata au reţinut...

ȘTIRI GdS