9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Miss Mexic, Andrea Meya, încoronată Miss Univers 2021

(VIDEO) Miss Mexic, Andrea Meya, încoronată Miss Univers 2021

-

Andrea Meza, reprezentanta Mexicului, este de aseară Miss Univers 2021. Ea a fost încoronată duminică seară în Statele Unite, la cea de-a 69 ediție a concursului mondial de frumusețe. Juriul a fost format din 8 femei.

Gazdele concursului au fost Mario Lopez și fosta Miss Univers Olivia Culpo, care a câștigat coroana în 2012, potrivit www.eonline.com.

Ediţia de anul trecut a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Mexicanca are 26 de ani și a concurat pentru mare titlu cu alte 70 de concurente, însă le-a depășit în finală pe cele din Brazilia şi Peru.

Andrea Meza a uimit comunitatea de selecție cu frumusețea și inteligența ei. În timpul rundei de declarații finale, finalistei i s-a cerut să abordeze subiectul schimbării standardelor de frumusețe.

„Trăim într-o societate care este din ce în ce mai avansată. Pe măsură ce am avansat ca societate, am avansat cu stereotipuri”, a spus ea prin intermediul traducătorului. „În zilele noastre, frumusețea nu este doar modul în care arătăm. Pentru mine, frumusețea radiază nu numai în spiritele noastre, ci în inimile noastre și în modul în care ne comportăm. Nu permiteți niciodată pe cineva să vă spună că nu sunteți valoros.”

În 2019, Miss Univers a fost desemnată concurenta din Africa de Sud, Zozibini Tunzi.a

La ediția din acest an, unele concurente au profitat de prezența lor ca să tragă semnale de alarmă legate de locurile din care provin.

De exemplu, Miss Myanmar a vorbit despre lovitura de stat din ţara ei, în urma căreia a fost îndepărtată de la putere fosta preşedintă .

Oamenii din ţara mea mor şi sunt împuşcaţi de armată în fiecare zi″⁣, a spus concurenta în videoclipul său de prezentare.

Iar Miss Singapore a vorbit despre discriminarea persoanelor din Asia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Focul le-a mistuit casa, dar oamenii cu suflet le...

Lovită de necaz, o familie din Mehedinți, rămasă fără...

ȘTIRI GdS