20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCheesecake cu cremă de whiskey, fără coacere

Cheesecake cu cremă de whiskey, fără coacere

INGREDIENTE

Pentru blat: 100 g unt, 250 g biscuiți digestivi, 2 linguri de cacao

Pentru cremă: 900 g cremă de brânză nesărată, 2 linguri cremă de whiskey, 100 g zahăr pudră, 300 ml frișcă lichidă, bătută, 100 g ciocolată neagră, dată pe răzătoare

MOD DE PREPARARE

1. Topește untul într-o tigaie și adaugă biscuiții mărunțiți și cacaoa. Amestecă bine până ce biscuiții au absorbit tot untul, apoi scoate-i și așază-i pe fundul unei tăvii rotunde, cu inel detașabil.

2. Amestecă ușor crema de brânză cu crema de whiskey și zahărul pudră, apoi încorporează frișca bătută spumă și ciocolata rasă. Toarnă crema peste blatul de biscuiți, în tava rotundă.

3. Dă tava la frigider și las-o în jur de două ore sau chiar peste noapte. Decorează tortul cu ciocolată rasă, frișcă sau fructe de pădure.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS