7.8 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăMagazinO moștenire de un milion de euro a unui italian, disputată în instanță de două românce

O moștenire de un milion de euro a unui italian, disputată în instanță de două românce

O moștenire de un milion de euro a unui italian este disputată în instanță de două românce care l-au îngrijit.

Un italian în vârstă de 66 de ani a lăsat, prin testament, întreaga avere de un milion de euro şi un apartament celor două românce care l-au îngrijit în ultimii ani ai vieţii, relatează Mediafax citând cotidianul local Il Resto del Carlino.

Vestea nu a fost însă pe placul singurelor rude ale bărbatului, patru verişoare. Cu ajutorul avocatului Luigi Fiori, acestea s-au adresat instanţei Tribunalului din Ancona. Rudele contestă validitatea testamentului. Ele susţin că româncele ar fi profitat de o eventuală senilitate a italianului.

Româncele, prin avocatul Gabriele Galeazzi, au transmis tribunalului o serie de înregistrări video prin care angajatorul îşi exprima dorinţa de a-şi lăsa bunurile celor două femei. Mai mult, testamentul a fost semnat în faţa unui notar cu doi ani înaintea decesului. Pe fondul controversei, magistraţii au dispus sechestrul bunurilor până la sentinţa definitivă.

Cazul a ajuns la Curtea de Apel din Ancona şi, dacă una dintre părţi va face recurs, se va judeca la Înalta Curte de Casaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Restaurantele și cafenelele din Craiova se tem că își...

De ieri (n.r. joi), Craiova a depășit pragul de...

ȘTIRI GdS