7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBob Dylan a lansat "Murder Most Foul". Este o baladă întunecată și densă pentru perioadele de sfârșit

Bob Dylan a lansat „Murder Most Foul”. Este o baladă întunecată și densă pentru perioadele de sfârșit

-

Prima nouă piesă a lui Bob Dylan, după opt ani de pauză, este un portret fascinant al obsesiei sale pentru asasinarea lui John F. Kennedy, bogată cu detalii culturale pop și temere apocaliptică. O recenzie scurtă făcută de Bob Dylan melodiei sale Murder Most Foul ar fi că este o baladă întunecată și densă pentru perioadele de sfârșit.

Bob Dylan

Cântărețul american, laureat al premiului Nobel pentru literatură, a compus o melodie de 17 minute. El spune că a fost înregistrată „în urmă cu ceva vreme” și a fost prelucrată pentru această perioadă de izolare, potrivit The Guardian.
Este primul titlu original lansat de artist după opt ani.
”Murder Most Foul” este mai degrabă un poem recitat lent de către Dylan, acompaniat de pian, percuție și violoncel.
Bob Dylan a profitat de lansarea melodiei, pentru a mulțumi fanilor pentru ”sprijinul și fidelitatea lor de-a lungul anilor”, într-un mesaj pe Twitter.

La fel ca în aproape toate lucrurile pe care Bob Dylan le face în aceste zile, nu puteți decât să speculați din motivele sale pentru lansarea neașteptată a unei melodii de 17 minute, în mod evident despre asasinarea lui John F Kennedy, care se transformă treptat într-o litanie de referințe culturale preluând totul de la Shakespeare la Stevie Nicks la comedianți din filmul tăcut, de la Sonata Lumina Lunii la Jelly Roll Morton până la A Nightmare on Elm Street Coşmarul de pe strada Elm).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident rutier grav cu trei victime în Bumbești-Jiu

Pompierii militari au fost solicitați joi să intervină la...

ȘTIRI GdS