11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinRichard Gere şi soţia sa, din nou părinţi

Richard Gere şi soţia sa, din nou părinţi

Presa spaniolă anunţă că actorul american Richard Gere şi soţia sa de origine spaniolă, Alejandra Silva, se pregătesc să devină din nou părinţi.

După ce în februarie s-a născut primul fiu al cuplului, un băieţel pe nume Alexander, acum a fost făcută publică vestea că Alejandra este din nou însărcinată.
Richard Gere, care a împlinit la sfârşitul verii 70 de ani, şi soţia sa, în vârstă de 36 de ani, mai au fiecare câte un fiu din mariajele precedente.

Un cuplu cu multe preocupări comune

Cei doi sunt împreună din 2014. Ei s-au cunoscut în Italia, într-un mic hotel luxos care îi aparţine Alejandrei şi primului ei soţ. S-au îndrăgostit la prima vedere şi de atunci sunt nedespărţiţi. Nunta a avut loc în aprilie 2018, la reşedinţa din New York a actorului.
Alejandra Silva este o publicistă, femeie de afaceri şi activistă de origine spaniolă. Ea şi Richard Gere sunt un cuplu cu multe preocupări comune, cele mai importante având tematică socială şi vizând ajutarea persoanelor defavorizate. Cei doi călătoresc mult în diverse părţi ale lumii şi se implică activ în proiecte de binefacere şi în lupta pentru drepturile oamenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS