16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinArestat pentru că i-a ras forţat soţiei părul de pe cap

Arestat pentru că i-a ras forţat soţiei părul de pe cap

Un bărbat, din Bangladesh, de 35 de ani, a fost arestat, pentru că i-a ras soției părul de pe cap, după ce a găsit un fir de păr în mâncare.
Poliția a descins în satul din regiunea Joypurhat din Bangladesh și l-a arestat pe Bablu Mondal după ce localnicii au anunţat incidentul. Șeful poliției locale, Shahriar Khan, a declarat că bărbatul a găsit un fir de păr uman pe micul dejun cu orez și lapte pregătit pentru el. „S-a înfuriat văzând părul și a dat vina pe soție. A luat apoi o lamă și i-a ras forţat părul de pe cap”.

Khan a spus că Mondal a fost acuzat de „provocarea voluntară a unei vătămări grave”, o infracțiune care are o pedeapsă maximă de 14 ani de închisoare. El a fost acuzat şi de abuz asupra soţiei sale de 23 de ani.
În urma procesului, bărbatul a fost găsit vinovat și arestat, în cele din urmă, potrivit www.dailymail.co.uk.

Incidentul vine pe fondul discuțiilor aprinse din partea grupurilor de drepturi despre ascensiunea violenței împotriva femeilor din țară.
Activiştii spun că incidentul scoate în evidenţă represiunea tot mai mare a femeilor din Bangladesh, în ciuda legilor date pentru a le proteja de abuzuri si agresiuni sexuale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS