Acasă Magazin Neymar, dator la fisc cu 35 de milioane de euro

Neymar, dator la fisc cu 35 de milioane de euro

-

Fiscul spaniol vrea să confişte suma 26 de milioane de euro pe care Neymar ar trebui să o încaseze de la Barcelona, în urma datoriei sale totale de 35 de milioane de euro, informează hotnews.ro

Atacantul brazilian Neymar este urmărit de autorităţile fiscale spaniole pentru taxe neplătite de 35 de milioane de euro. Fiscul spaniol a notificat un tribunal din Barcelona că va confisca, ulterior, suma de 26 de milioane de euro. Aceştia bani reprezintă un bonus pe care FC Barcelona trebuia să i-l achite lui Neymar pentru ultima prelungire a contractului.


Cu an înainte de a pleca la PSG, Neymar şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona. Potrivit unei clauze din noua înţelegere, clubul catalan trebuia să-i achite jucătorului un bonus de prelungire.


În vara anului 2017, PSG a plătit clauza de reziliere a contractului fotbalistului cu Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro. Apoi, jucătorul a plecat la Paris. Din acest motiv, catalanii au decis să nu-i mai plătească 26 de milioane de euro, sumă rămasă din bonus.


Jucătorul a dat în judecată clubul „blaugrana”. Acesta cere cei 26 de milioane de euro. Însă, fiscul spaniol a notificat tribunalul pe rolul căruia se află această speţă că, în cazul în care va decide în favoarea atacantului, banii vor fi confiscaţi.

Autor: Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

Craiovenii, buluc la piaţă

Pandemia de COVID-19 nu prea îi sperie pe craioveni din moment ce dau buluc în pieţele oraşului să se aprovizioneze. Cumpărăturile zilnice...