13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn model internaţional, condamnat după ce a făcut scandal în avion

Un model internaţional, condamnat după ce a făcut scandal în avion


Adau Mornyang, de 25 de ani, a fost acuzată că a vorbit foarte urât cu pasagerii avionului și chiar a lovit unul dintre membrii echipajului de zbor.

Ea zbura de la Melbourne la Los Angeles pe 21 ianuarie când s-a întâmplat incidentul, potrivit www.ndtv.com. “Trebuie să taci naibii din gură şi să tolerezi orice mizerie primeşti! Să nu îndrăzneşti să mai vii la mine şi să-mi spui: “Deranjezi pe toată lumea!” Sunt cuvintele modelului Adau Mornyang în timpul unui zbor care făcea legătura între Melbourne şi Los Angeles.
Tânăra a fost condamnată, ieri, la trei ani de probațiune.
Judecătorul federal din Los Angeles, Cormac Carney, a dispus, ca tânăra să efectueze 100 de ore în folosul comunității și să fie consiliată psihiatric şi în ceea ce priveşte abuzul de alcool.
Mornyang, care a emigrat în Australia din Sudanul de Sud, la vârsta de 10 ani, a fost amendată în plus cu 2.000 de dolari. Amenda a fost anulată deoarece nu are capacitatea de a o plăti.

Modelul regretă ce a făcut

Mornyang zbura de la Melbourne la Los Angeles pe 21 ianuarie și a băut foarte mult. Pasagerii s-au plâns echipajului de comportamentul tinerei.
A intervenit un însoțitor de zbor, dar Mornyang l-a plesnit ca și pe alți pasageri. Ea fost reţinută atunci de poliţişti.
Mornyang, finalistă în concursul de frumusețe Miss World Australia din 2017, a declarat că nu îşi mai aminteşte nimic, iar comportamentul său ar fi fost cauzat de amestecului de vin cu somnifere.
„Nici o ființă umană nu ar trebui să spună vreodată lucrurile pe care le-am spus în acea zi”, a spus ea. „Am făcut o greșeală teribilă din cauza alcoolului”.

Procurorii au cerut o pedeapsă cu detenţie la domiciliu de la o lună – la trei luni. Carney a spus că nu crede că Mornyang ar trebui să fie încarcerată și a luat în considerare istoricul. „Am simțit că are o dorință foarte puternică de răscumpărare și de recuperare”, a spus judecătorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS