Acasă Magazin Un model internaţional, condamnat după ce a făcut scandal în avion

Un model internaţional, condamnat după ce a făcut scandal în avion

-


Adau Mornyang, de 25 de ani, a fost acuzată că a vorbit foarte urât cu pasagerii avionului și chiar a lovit unul dintre membrii echipajului de zbor.

Ea zbura de la Melbourne la Los Angeles pe 21 ianuarie când s-a întâmplat incidentul, potrivit www.ndtv.com. “Trebuie să taci naibii din gură şi să tolerezi orice mizerie primeşti! Să nu îndrăzneşti să mai vii la mine şi să-mi spui: “Deranjezi pe toată lumea!” Sunt cuvintele modelului Adau Mornyang în timpul unui zbor care făcea legătura între Melbourne şi Los Angeles.
Tânăra a fost condamnată, ieri, la trei ani de probațiune.
Judecătorul federal din Los Angeles, Cormac Carney, a dispus, ca tânăra să efectueze 100 de ore în folosul comunității și să fie consiliată psihiatric şi în ceea ce priveşte abuzul de alcool.
Mornyang, care a emigrat în Australia din Sudanul de Sud, la vârsta de 10 ani, a fost amendată în plus cu 2.000 de dolari. Amenda a fost anulată deoarece nu are capacitatea de a o plăti.

Modelul regretă ce a făcut

Mornyang zbura de la Melbourne la Los Angeles pe 21 ianuarie și a băut foarte mult. Pasagerii s-au plâns echipajului de comportamentul tinerei.
A intervenit un însoțitor de zbor, dar Mornyang l-a plesnit ca și pe alți pasageri. Ea fost reţinută atunci de poliţişti.
Mornyang, finalistă în concursul de frumusețe Miss World Australia din 2017, a declarat că nu îşi mai aminteşte nimic, iar comportamentul său ar fi fost cauzat de amestecului de vin cu somnifere.
„Nici o ființă umană nu ar trebui să spună vreodată lucrurile pe care le-am spus în acea zi”, a spus ea. „Am făcut o greșeală teribilă din cauza alcoolului”.

Procurorii au cerut o pedeapsă cu detenţie la domiciliu de la o lună – la trei luni. Carney a spus că nu crede că Mornyang ar trebui să fie încarcerată și a luat în considerare istoricul. „Am simțit că are o dorință foarte puternică de răscumpărare și de recuperare”, a spus judecătorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

Publicul nu are acces în incinta OCPI Dolj

Măsurile luate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj, la jumătatea lunii martie, în scopul prevenirii și limitării răspândirii noului...