Acasă Magazin Când va apărea următorul film din seria „Sherlock Holmes“

Când va apărea următorul film din seria „Sherlock Holmes“

-

Următorul film din franciza „Sherlock Holmes”, va fi regizat de cineastul britanic Dexter Fletcher, cunoscut pentru „Eddie the Eagle” şi „Rocketman”, cu Robert Downey Jr. din nou protagonist, potrivit news.ro.

Fletcher preia stafeta de la Guy Ritchie, care a regizat „Sherlock Holmes” (2009) şi „Sherlock Holmes: A Game of Shadows” (2011). Ambele au avut succes de casă, au generat încasări la nivel global de 524 de milioane de dolari, respectiv 545,4 milioane de dolari.

În cinematografe pe 21 decembrie 2021.

Cel de-al treilea film din seria Warner Bros este plănuit să ajungă în cinematografe pe 21 decembrie 2021. Robert Downey Jr. va reveni în rolul detectivului britanic, iar Jude Law îl va portretiza pe ajutorul lui, Dr. Watson. Chris Brancato a scris scenariul, iar Susan Downey, Joel Silver şi Lionel Wigram vor fi producătorii lungmetrajului.

Filmul va fi o coproducţie Warner Bros. – Village Roadshow.

Fletcher, care a preluat îndatoririle de regizor pentru „Bohemian Rhapsody” după ce Bryan Singer a fost concediat în faza de producţie, a semnat cel mai recent „Rocketman”, inspirat de viaţa muzicianului Elton John. Pentru debutul regizoral, „Wild Bill” (2011), a primit o nominalizare la premiile BAFTA şi a mai regizat adaptarea pentru marile ecrane a musicalului „Sunshine on Leith” (2013).

Autor:Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii depun plângere împotriva Olguţei Vasilescu pentru afirmaţii „antisemite“

Liberalii doljeni au taxat-o dur pe Olguţa Vasilescu pentru ultimele declaraţii ale acesteia despre preşedintele Klaus Iohannis, considerându-le „antisemite“. Vasilescu a scris...